Welkom

Bij Trimsalon

Drommel

Afspraak maken

Trimsalon Drommel

Hét allerbeste voor uw huisdier!

Behandelingen

Met uw huisdier naar de kapper

Verwen ze met de juiste vachtverzorging!

Tarieven

De vacht van uw hond of kat

is de spiegel van zijn of haar gezondheid!

Over


‘Natuurlijke producten en stressloze behandelingen’

In de trimsalon werken we met diervriendelijke producten. De shampoos zijn allemaal op biologische en natuurlijke basis. We stemmen de producten af op de vachtconditie van uw huisdier. We werken ook met Relaxopet. De geuren en muziektonen hebben een kalmerende werking bij stress en werken rustgevend voor uw hond of kat.


Wassen in de salon

Wanneer we huidproblemen constateren, kunnen we adviseren over de aanpak of doorverwijzen naar de dierenarts. Stel nu dat uw hond bepaalde huidklachten heeft en de dierenarts heeft voorgeschreven dat hij hiervoor dagelijks of wekelijks met speciale shampoo gewassen moet worden. Dat is best een klusje. Ook dan kunt in overleg bij de trimsalon terecht. We wassen de hond met de daarvoor bestemde shampoo. Dan maken we een wasschema en plannen dit mee tegen een gereduceerd tarief. De shampoo kunt u eventueel bij ons laten staan.


De voordelen op een rij:

  • U houdt een schone badkamer en een gezonde rug
  • De hond zal veel minder stres ervaren en u waarschijnlijk ook
  • U houdt tijd over (besparing is afhankelijk van de grootte 30 tot 40 minuten)
  • U krijgt een schone, droge en blije hond mee naar huis


Wat kan ik zelf doen?

Om thuis de vacht zo goed mogelijk en gemakkelijk te verzorgen, zijn goede kammen, borstels en ontklitters ook in de salon verkrijgbaar. Het is daarnaast mogelijk om borstel- en kamles te krijgen voor de beste en snelste manier om zorgvuldig te kammen en te ontklitten.